PPF - FOLIE DE PROTECTIE CAROSERIE

Film de protecție pentru vopsea (PPF)

Folia pentru protecție vopselei, cunoscută și sub numele de PPF, este folosită pentru a proteja vopseaua de pe suprafața vehiculului dumneavoastră. Este un strat protector subțire și transparent care adaugă o linie suplimentară de apărare pentru a vă proteja vehiculul de zgârieturi, decolorări și resturile de drum.

CE ESTE FILMUL DE PROTECȚIE PENTRU VOPSEA?

FILMUL DE PROTECȚIE PENTRU VOPSEA ESTE UNA DINTRE ALEGERILE DE TOP PENTRU PROPRIETARII DE VEHICULE

Folia de protecție transparentă (PPF) ajută la protejarea vehiculului împotriva zgârieturilor, loviturilor, insectelor și a altor forme de resturi de drum. Este o alegere populară pentru cei care doresc să păstreze vopseaua originală pe vehiculul lor. Foliile de protecție pentru vopsea sunt utilizate în mod obișnuit pe partea din față a mașinilor (cea mai comună zonă de impact). Dacă sunt zgâriate sau deteriorate, cele mai multe folii PPF pot fi pur și simplu încălzite pentru a reversa materialul în forma sa originală – înlăturând deteriorarea.

Este important să rețineți că foliile de vinil și foliile PPF nu sunt același lucru. Foliile de vinil sunt folosite pentru a schimba estetica vizuală a mașinii dvs., în timp ce foliile de protecție a vopselei sunt o versiune mai groasă și mai grea a unei folii de vinil, care este transparentă și este folosită pentru a proteja vopseaua originală.

ALEGE UN SERVICIU

Audi Q5 Cu Folie De Protectie Caroserie In Bucuresti

Ioana Rosu
Ioana Rosu
26/09/2022
🚀🚀🥇
Madalina Vasilache
Madalina Vasilache
26/09/2022
Profesionist la folie de geamuri 👍👍👍
Catalin Popescu
Catalin Popescu
23/09/2022
Recomand
soLdi
soLdi
23/09/2022
Adevarati profesionisti !!! Mi-am pus folii pe geamurile laterale si luneta cu garantie, omologate RAR folie pe faruri si stopuri
Roberto Iancu
Roberto Iancu
23/09/2022
Profesionist
Ionut Pitulescu
Ionut Pitulescu
23/09/2022
Super mulțumit !!!cei mai buni !!!
Bogdan Paun
Bogdan Paun
23/09/2022
Un băiat deosebit Daniel 💪🏻💪🏻 Meseria sta in mâinile lui 💪🏻 Eu sunt foarte mulțumim de serviciile lui 🚀 recomand cu mare drag 👍👍
victhor
victhor
05/08/2022
super de treaba baietii , doar materiale premium

GALERIE DE PPF - FILM DE PROTECTIE CAROSERIE