PPF - FOLIE DE PROTECTIE CAROSERIE

Film de protecție pentru vopsea (PPF)

Folia pentru protecție vopselei, cunoscută și sub numele de PPF, este folosită pentru a proteja vopseaua de pe suprafața vehiculului dumneavoastră. Este un strat protector subțire și transparent care adaugă o linie suplimentară de apărare pentru a vă proteja vehiculul de zgârieturi, decolorări și resturile de drum.

CE ESTE FILMUL DE PROTECȚIE PENTRU VOPSEA?

FILMUL DE PROTECȚIE PENTRU VOPSEA ESTE UNA DINTRE ALEGERILE DE TOP PENTRU PROPRIETARII DE VEHICULE

Folia de protecție transparentă (PPF) ajută la protejarea vehiculului împotriva zgârieturilor, loviturilor, insectelor și a altor forme de resturi de drum. Este o alegere populară pentru cei care doresc să păstreze vopseaua originală pe vehiculul lor. Foliile de protecție pentru vopsea sunt utilizate în mod obișnuit pe partea din față a mașinilor (cea mai comună zonă de impact). Dacă sunt zgâriate sau deteriorate, cele mai multe folii PPF pot fi pur și simplu încălzite pentru a reversa materialul în forma sa originală – înlăturând deteriorarea.

Este important să rețineți că foliile de vinil și foliile PPF nu sunt același lucru. Foliile de vinil sunt folosite pentru a schimba estetica vizuală a mașinii dvs., în timp ce foliile de protecție a vopselei sunt o versiune mai groasă și mai grea a unei folii de vinil, care este transparentă și este folosită pentru a proteja vopseaua originală.

ALEGE UN SERVICIU

Audi Q5 Cu Folie De Protectie Caroserie In Bucuresti

GALERIE DE PPF - FILM DE PROTECTIE CAROSERIE