FOLIE STOPURI BUCURESTI

Punerea autocolantelor colorate pe mașină vă protejează investiția, dar este și o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul vizual al vehiculului dumneavoastră. Un decal de protecție pe suprafața vopsită a vehiculului va ajuta la menținerea valorii de revânzare și la protejarea vopselei originala a mașinii în stare bună. Reziduurile de drum și razele UV de la lumina soarelui pot deteriora vopseaua mașinii și pot accelera procesul de îmbătrânire. Înfoliând mașina cu autocolant, puteți lupta împotriva ambelor amenințări — mașina și următorul proprietar vă vor mulțumi.

Dacă o parte a autocolantului colorat este deteriorată, o puteți înlocui pur și simplu fără să vă faceți griji pentru restul mașinii. Autocolantele colorate nu se vor estompa în timp, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea panoului caroseriei. Lucrările de vopsire nu oferă o asemenea comoditate. Dacă vopseaua dvs. trebuie reparată sau actualizată, veți fi obligat să vopsiți întreaga mașină, ceea ce înseamnă pierdere de timp și costuri considerabile. Ca un bonus suplimentar, autocolantele colorate vor face instantaneu mașina să arate de parcă tocmai s-a rostogolit de pe podeaua showroom-ului. Autocolantele colorate vor face mașina dvs. să arate ca nouă, indiferent de starea actuală a vopselei. În funcție de stil, ar putea chiar să arate mai bine decât o mașină nouă.

Dacă doriți să creați un aspect complet nou, fie că este vorba de culori nebunești, finisaje diferite sau modele unice personalizate vor fi mai ușor de aplicat decât o vopsea personalizată. În plus, va fi mai rentabil, mai ușor de întreținut, mai ușor de reparat și mai ușor de revândut. Modelele personalizate pe care le iubiți atât de mult vor limita fără îndoială piața de revânzare. Cu autocolante colorate, puteți elimina acest inconvenient, puteți restabili aspectul original al mașinii și puteți utiliza o bază mai mare de clienți potențiali.

ALEGE UN SERVICIU

SERVICII UZUAL

FEATURES

Far Inainte De Folie Far Dupa Folie
Ioana Rosu
Ioana Rosu
26/09/2022
🚀🚀🥇
Madalina Vasilache
Madalina Vasilache
26/09/2022
Profesionist la folie de geamuri 👍👍👍
Catalin Popescu
Catalin Popescu
23/09/2022
Recomand
soLdi
soLdi
23/09/2022
Adevarati profesionisti !!! Mi-am pus folii pe geamurile laterale si luneta cu garantie, omologate RAR folie pe faruri si stopuri
Roberto Iancu
Roberto Iancu
23/09/2022
Profesionist
Ionut Pitulescu
Ionut Pitulescu
23/09/2022
Super mulțumit !!!cei mai buni !!!
Bogdan Paun
Bogdan Paun
23/09/2022
Un băiat deosebit Daniel 💪🏻💪🏻 Meseria sta in mâinile lui 💪🏻 Eu sunt foarte mulțumim de serviciile lui 🚀 recomand cu mare drag 👍👍
victhor
victhor
05/08/2022
super de treaba baietii , doar materiale premium