POLISH FARURI BUCURESTI

Punerea autocolantelor colorate pe mașină vă protejează investiția, dar este și o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul vizual al vehiculului dumneavoastră. Un decal de protecție pe suprafața vopsită a vehiculului va ajuta la menținerea valorii de revânzare și la protejarea vopselei originala a mașinii în stare bună. Reziduurile de drum și razele UV de la lumina soarelui pot deteriora vopseaua mașinii și pot accelera procesul de îmbătrânire. Înfoliând mașina cu autocolant, puteți lupta împotriva ambelor amenințări — mașina și următorul proprietar vă vor mulțumi.

Dacă o parte a autocolantului colorat este deteriorată, o puteți înlocui pur și simplu fără să vă faceți griji pentru restul mașinii. Autocolantele colorate nu se vor estompa în timp, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea panoului caroseriei. Lucrările de vopsire nu oferă o asemenea comoditate. Dacă vopseaua dvs. trebuie reparată sau actualizată, veți fi obligat să vopsiți întreaga mașină, ceea ce înseamnă pierdere de timp și costuri considerabile. Ca un bonus suplimentar, autocolantele colorate vor face instantaneu mașina să arate de parcă tocmai s-a rostogolit de pe podeaua showroom-ului. Autocolantele colorate vor face mașina dvs. să arate ca nouă, indiferent de starea actuală a vopselei. În funcție de stil, ar putea chiar să arate mai bine decât o mașină nouă.

Dacă doriți să creați un aspect complet nou, fie că este vorba de culori nebunești, finisaje diferite sau modele unice personalizate vor fi mai ușor de aplicat decât o vopsea personalizată. În plus, va fi mai rentabil, mai ușor de întreținut, mai ușor de reparat și mai ușor de revândut. Modelele personalizate pe care le iubiți atât de mult vor limita fără îndoială piața de revânzare. Cu autocolante colorate, puteți elimina acest inconvenient, puteți restabili aspectul original al mașinii și puteți utiliza o bază mai mare de clienți potențiali.

ALEGE UN SERVICIU

SERVICII UZUAL

FEATURES

VW Far Inainte De Polish VW Far Dupa Polish
ion ion
ion ion
25/03/2023
Recomand cu incredere
Ana Gabriela Gheorghita
Ana Gabriela Gheorghita
25/03/2023
Andreea Deea
Andreea Deea
25/03/2023
Sergiu Har
Sergiu Har
25/03/2023
Mihaela Coman
Mihaela Coman
25/03/2023
Vladu Gabriel
Vladu Gabriel
25/03/2023
El Riko
El Riko
25/03/2023
ana calina
ana calina
25/03/2023
Valentina Terpezan (Valy)
Valentina Terpezan (Valy)
25/03/2023
Niculae Mirela
Niculae Mirela
24/03/2023
Am montat folie pe laterale și luneta, iar la un geam sa exfoliat și nu au vrut sa mil schimbe.